Gratis Scanevent Healthy Body 13.04

Healthy Body wil mensen met een huidprobleem helpen! Op woensdag 13 april organiseren wij daarom voor de tweede maal een scanevent in Zonhoven. Heb jij last van aanhoudende acne, eczeem, psoriasis, rosacea, etc.? Heb je een vette of net een droge huid? Of ben je meer geïnteresseerd in anti-aging en wil je wat doen aan die vervelende rimpels of wallen? Lees dan zeker verder!

Wat kun je verwachten?
1. Er wordt gekeken naar je huid en geluisterd naar jouw uitleg over het probleem.
2. Je huid wordt gescand om ook de toestand van de niet zichtbare huidlagen te bekijken. Deze huidscan spoort tevens de oorzaak van huidproblemen op waardoor we ze beter kunnen aanpakken.
3. Je krijgt advies over producten die mogelijk jouw huidprobleem van de baan vegen.

Waar moet je zijn?
Healthy Body
Rode Kruisweg 24
3520 Zonhoven

Wanneer kun je bij ons terecht?
Op woensdag 13 april tussen 13u en 21u. Een huidanalyse plus scan duurt ongeveer 20 minuten.
Opgelet: inschrijven is verplicht en kan onderaan dit bericht. Onze eerste scandag zat snel vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

RGB Gratis Huidscan Healthy Body

Is het helemaal gratis?
Uiteraard is dit vrijblijvend advies. De producten van Beauté Pacifique kunnen ter plekke gekocht worden, maar er is geen aankoopverplichting. Wie ons advies volgt en wel producten koopt, kan na 3 maanden terugkomen voor een evaluatie en een controlescan. Zo kun je zien of je huid niet alleen aan de buitenkant, maar ook vanbinnen verbeterd is.

Beauté Pacifique
Dit Deense gamma huidverbeteringsproducten is ontwikkeld i.s.m. dermatologen. De producten zijn ietsje duurder dan de standaard drogisterijmerken, maar bieden je dan ook kwaliteit en een geweldig resultaat. Als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding, valt het prijskaartje heel erg mee. Voor een nachtcrème (die het meest actief en daarom ook het hoogst geprijsd is) tel je maandelijks bijvoorbeeld zo’n € 10 tot € 16 neer.  Wil je alvast wat meer informatie over de producten? Kijk dan even op www.beautepacifique.be

Het huidadvies krijg je trouwens niet van de minste: Tilde Sauer, verantwoordelijk voor de Europese Beauté Pacifique markt, zal aanwezig zijn tijdens het scanevent. Ze weet als geen ander wat de producten voor jou kunnen betekenen en is een experte op het gebied van huidproblemen.

Grijp daarom deze unieke kans en…

SCHRIJF JE NU IN!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

scanvoorbeeld