GRATIS Cellulite Roller

Mooie gladde benen deze zomer? Dat kan met de Sculpturing Body Gel van Beauté Pacifique. De gel bevat een mix van actieve ingrediënten en cafeïne om gebieden met cellulite aan te pakken en het sinaasappeleffect tot 22% te verminderen. Ook de omtrek van de dijen vermindert aanzienlijk en de huid voelt zacht en soepel aan. Tijdens klinische tests beweerden 3 van de 4 personen dat die de beste cellulitecrème was die ze ooit hadden gebruikt. Bij aankoop van deze gel, krijg je er van ons nog een GRATIS cellulite roller bovenop! Laat de zon maar komen!!!

moederdag


GRATIS Intake-gesprek

Wil jij graag voor de zomer nog wat kilo’s kwijt zodat je zonder schroom in badpak of bikini op het strand kan liggen? Of heb je een ongezond eetpatroon en wil je daar verandering in brengen? Kom dan langs bij Healthy Body! Nog tot eind mei is het intake-gesprek (t.w.v. € 35) gratis voor Steps-lezers. Tijdens dit gesprek word je gewogen en je eetpatroon wordt geanalyseerd. We luisteren ook naar jouw afslankwensen en je krijgt advies over hoe je deze het best en snelst kan bereiken. Daarna kun je wekelijks (of tweewekelijks) langskomen voor een gratis controle.

Aan de hand van ons proteïnedieet zorgen wij er voor dat jij je weer goed voelt in je vel en overstapt op gezonde voeding. We bereiken snel resultaten doordat we extra proteïnen toevoegen en het lichaam suikers en koolhydraten uitschakelt.

Naast ons huismerk Healthy Diet is onze winkel ook gevuld met topmerken zoals Kyalin, HCC en Pro10. U kan ons huismerk proteïnedieet online kopen of u kan naar onze winkels komen voor het volledige gamma in Aalter of in Zonhoven.

Gratis intake-gesprek Healthy Body

Meld je aan voor een GRATIS intake-gesprek

… door onderstaand formulier in te vullen! De intake-gesprekken en opvolgingen vinden plaats op donderdag tussen 10u en 20u bij Healthy Body, Rode Kruisweg 24 in Zonhoven.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoon- of GSM-nummer (verplicht)

    Ik wil graag een intake gesprek op (enkel op donderdag)

    Ik wil graag langskomen