Beauté Pacifique - weekend masker - Healthy Body
Weekend = Masker tijd
9 januari 2016
gezonde sushi
Healthy Body Recept: Gezonde sushi!
18 januari 2016
Toon alles

Droge lippen? Kokosolie smeren helpt!

Droge lippen? Kokosolie smeren helpt!

Droge lippen? Kokosolie smeren helpt!

De winterkou zorgt bij veel mensen voor droge lippen. Niks zo vervelend als die pijnlijke kloofjes. En een verstopte neus maakt het alleen nog maar erger!

In plaats van naar lippenbalsem te grijpen, kun je het ook op een natuurlijke manier aanpakken: met kokosolie! Koop een grote pot (om thuis mee te koken bijvoorbeeld) en vul een kleiner potje dat je mee kan nemen in je tas. Even aanbrengen met je vinger en klaar!

Kokosolie is trouwens een multifunctioneel wondermiddeltje. Zoals hierboven gezegd kun je het gebruiken in de keuken, maar ook in de badkamer! Maak er een haarmasker van (beetje laten smelten en dan 15 minuten in je haar) of draag het als nachtcrème of bodylotion. Het is ook uiterst geschikt als scheerolie of aftersun.

Waar wacht je nog op? Haal zo’n pot in huis! Bijvoorbeeld de Cressan Coco 100% BIO kokosolie, verkrijgbaar bij Healthy Body.

Nog een tip voor mensen met droge lippen: niet teveel aan je lippen likken! We begrijpen dat je ze vochtig wilt houden, maar speeksel is daar niet de juiste optie voor. Je lippen moeten ingevet worden in plaats van natgemaakt met speeksel, waar allerlei huiduitdrogende stofjes in zitten. Kokosolie smeren dus!

 

Comments are closed.