Healthy Body Recept: Chilli met zwarte en kidneybonen
20 maart 2016
Lente-schoonmaak: Leg je huid in de watten
Lente-schoonmaak: Leg je huid in de watten
1 april 2016
Toon alles

Ilse Pipeleers geniet bij Healthy Body

Ilse Pipeleers

Gisteren kwam Ilse Pipeleers langs voor een verdiende gelaatsverzorging van Beauté Pacifique plus een huidscan. En ze heeft er van genoten! Ilse schrijft een column over haar strijd tegen borstkanker voor Het Belang van Limburg. Lees haar column HIER.

Samen met haar man baat ze ook de Sanseveria Funky Foodcorner uit in Diepenbeek. Je kan er ter plekke eten of afhalen. Ze serveren snelle, gezonde en originele lunchgerechten zoals soepen, salades en club sandwiches, maar je kan er ook terecht voor allerlei koffiespecialiteiten, zoetigheid en yoghurt ijs. Klik HIER voor hun Facebookpagina.

Sanseveria Funky Foodcorner

 

Comments are closed.