High pro cookie Healthy body
NIEUW bij Healthy Body: High Pro Cookies
20 januari 2016
Teveel huid, slappe huid na afvallen
26 januari 2016
Toon alles

Healthy Body Recept: Gezonde brownies!

Recepten: gezonde brownies

Recepten: gezonde brownies

Gezonde brownies, als die toch eens bestonden… Droom er niet langer van, maar maak ze gewoon. Voor dit super gemakkelijke recept heb je niet eens een oven nodig: alleen 4 ingrediënten en een keukenrobot. Deze brownies zijn niet alleen lekker en gezond (vol vezels en proteïnen), maar ook suiker-, melk- en glutenvrij!

Wat heb je nodig?
– 400g verse dadels (geen gedroogde!)
– 140g pecannoten
– 2 tot 3 eetlepels raw cacao poeder
– optioneel: 2 eetlepels ahornsiroop (maple siroop) (deze kan ook vervangen worden door honing)

Aan de slag!
Maal de pecannoten in een keukenrobot (een blender is niet zo’n goed idee) tot een kruimelig geheel. Doe de dadels erbij en mix nogmaals. Daarna voeg je de cacao en siroop toe en mix je nog een laatste keer. Doe de kleverige massa in een bakschotel en zet deze 3 tot 4 uur in de ijskast zodat ze een vaste vorm kunnen aannemen. Je kan ze ook een uurtje in de diepvries zetten en daarna verhuizen naar de ijskast.

gezonde brownies steps

gezonde brownies steps

Comments are closed.